Despre noi

Despre noi

Strada Garii de Nord 6-8  .. . adresa noua pe care va rugam sa o retineti . O alternativa initiativa privata care inlocuieste fostul magazin de materiale de pictura ….desfintat abuziv de Primaria sector  1 asa cum arata decizia definitiva a Justitiei . Doi actionari , un specialist in ceea ce priveste materialele de  pictura , sasiuri , samd si un nou si modest colectionar de arta  . Rezultatul acestei colaborari este galeria pe care cu emotie si speranta o prezentam acum public . Galeria Osiris . Poate o alternativa pentru Dvs !

Incercam ceva  nou . Incercam sa colaboram cu artistii plastici mai mult decit sunt acum respectati  , majoritatea lor prieteni ai galeriei noastre , ne place ,iubim si participam la boema artei plastice contemporane , garantam si spunem  ca in aceasta galerie exista siguranta si responsabilitatea  autenticitatii lucrarii cumparate ,  promovam si sustinem toate stilurile de arta  si nu numai , in final nu vrem sa deranjam pe nimeni . Este doar o alternativa !

Gestionam un spatiu privat de 100 mp , pe o inaltime de 4,5 m , putem expune cca  100 – 150  lucrari simultan si  asa cum afirma dl . Tudor Octavian la deschiderea oficiala , se pare , ca “suntem cea mai mare si luminoasa galerie privata din Bucuresti” .  Acolo la Gara de Nord . Poarta de intrare in Bucuresti . Poate fi … e afirmatia dinsului ..

Nu ne ramine decit sa va invitam si la aceasta locatie , nou intrata in peisajul cultural bucurestean , sa va alegeti sau sa admirari lucrari de arta , arta corecta si afirmata public de artisti consacrati sau in devenire …

Va garantam ca nu veti fii dezamagiti  nici de arta expusa si nici de preturi .

Cu tot respectul dar merita o incercare !

Galeria de arta Osiris Bucuresti